“Ik voelde me al een behoorlijke tijd neerslachtig…”

Dale testimonials

Vooral op het gebied van werk was ik vastgelopen. Ik was op een plek terecht gekomen in het leven waar ik me geheel niet thuis voelde. Resultaat: down, zenuwachtig, weinig zelfvertrouwen, slecht slapen en verdrietig. De toekomst hing als een boze donkere wolk boven mijn hoofd.
Vanaf het eerste moment voelde ik me op me gemak bij Mirjam. Mirjam is een rustige, integere, betrouwbare en levenswijze vrouw. De gesprekken kregen vaak automatisch naar aanleiding van een specifieke gebeurtenis of gevoel een thema zoals acceptatie, angst, zelfvertrouwen, jezelf leren zijn, veiligheid in jezelf en grenzen leren stellen.

De gesprekken waren zeer efficiënt en Mirjam en ik hebben samen snel de kern weten te raken. Mirjam heeft me leren inzien dat angst vaak de beslissende factor is bij het maken van grote keuzes in mijn leven. Ik heb als resultaat tegenwoordig meer zelfvertrouwen, sta in mijn kracht, bewandel het pad waarvoor ik heb gekozen en heb grote beslissingen genomen op het gebied van werk en relaties. En ik heb geleerd wat mijn valkuilen zijn, want die zullen helaas onderdeel van het leven blijven. Maar dankzij de coaching gesprekken weet ik daar nu beter mee om te gaan.  Andre